Hello Peterek,
It is good to see you here, Google Translate is fine and works quite well.
Sadly, my trip to Poland has not yet materialised, it was getting close, covid came along and life got in the way.
However, I'd still like to travel to Poland, meet you and would be great to share your spot at the nightclub stairs or art gallery. maybe we can arrange something late summer/autum ?
This site is not very busy, but it could be great, once there is more traffic then it will get busy.
The only other places I am on are flickr and fetlife (where I am known as TrampledRug.
As for age, I'm now 76 and still getting some decent trampling.
I too love feet, most types of footwear and of course trampling.
speak soon and take care my friend.
bfrug/TrampledRugWitaj Piotrze,
Miło Cię tu widzieć, Tłumacz Google ma się dobrze i działa całkiem nieźle.
Niestety mój wyjazd do Polski jeszcze nie doszedł do skutku, było coraz bliżej, przyszedł covid i życie stanęło na przeszkodzie.
Jednakże nadal chciałbym pojechać do Polski, spotkać się z Tobą i byłoby mi miło udostępnić Twoje miejsce na schodach klubu nocnego lub galerii sztuki. może moglibyśmy zorganizować coś późnym latem/jesienią?
Ta strona nie jest zbyt zajęta, ale mogłaby być świetna, gdy będzie większy ruch, będzie zajęta.
Jedynymi innymi miejscami, w których jestem, są flickr i fetlife (gdzie jestem znany jako TrampledRug.
Jeśli chodzi o wiek, mam teraz 76 lat i wciąż przyzwoicie deptam.
Ja też uwielbiam stopy, większość rodzajów obuwia i oczywiście deptanie.
mów wkrótce i trzymaj się, przyjacielu.
bfrug/TrampledRug